Test Aşamasındadır Yakında Hizmetinizdeyiz
Test Aşamasındadır Yakında Hizmetinizdeyiz

Gizlilik Sözleşmesi

Karpa Gıda Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (“Karpa Market”), 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bankacılık düzenlemeleri kapsamında https://www.karpasanalmarket.com/ adresini ziyaret etmeniz ve web sitesi üzerinden üyelik gerçekleştirmek veya üye olmaksızın yapacağını online alışverişler neticesinde kişisel verilerinizin güvenliğini sağlamak üzere tüm gerekli önlemleri almayı amaçlamaktadır.

Öncelikle kişisel verilerinizin kullanımı ile ilgili olarak https://www.karpasanalmarket.com/ adresinde bulunan Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma Metni’ni incelemenizi öneririz.

Ayrıca, web sitemizi ziyaret etmeniz halinde çerezler (cookies) vasıtasıyla da ayrıca kişisel verileriniz işlenmektedir. Çerez Politikamızı incelemek için https://www.karpasanalmarket.com/ adresinizi ziyaret etmenizi öneririz.

Karpa Market’in gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına karşın, https://www.karpasanalmarket.com/ sitesine ve sisteme yapılan saldırılar sonucunda kişisel verileriniz ve hassas veri niteliğinde olan bankacılık ve kart bilgilerinizin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, Karpa Market’in herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır.

Karpa Market, https://www.karpasanalmarket.com/ adresi üzerinden yapılacak online alışverişlerde, ziyaretçilerin işlemlerini güvenli bir hale getirmek için çeşitli güvenlik önlemleri uygulamaktadır. Karpa Market sayfasında kullanılan kredi kartı bilgileri yalnızca sipariş işlemi gerçekleştirilirken kullanılmakta ve kesinlikle Karpa Market veri tabanında kayıtlı olarak tutulmamaktadır.

Karpa Market, online alışverişlerde kullanılan banka/kredi kartlarının güvenliğini sağlamak üzere ayrıca Bankalararası Kart Merkezi Kuralları kapsamında tüm güvenlik önlemlerini aldığını, yürürlükte bulunan mevzuatlara da tam uyum sağladığını kullanıcılara taahhüt etmektedir. Ancak güvenli bir alışveriş sağlamak adına aşağıda yer alan hususlara kullanıcıların dikkat etmesi gerektiğini hatırlatmak isteriz.

Bilgi güvenliği açısından, markaların unvan, logo ve kurumsal kimlik bilgileri taklit edilerek sahte kampanyalar düzenlenen sosyal medya dahil tüm dijital mecralardaki reklamlarda yer alan linklere tıklanmamalı ve bu linkler aracılığıyla kart bilgileri, müşteri numarası, internet/mobil bankacılık şifresi, kart şifresi, cep telefonuna gönderilen tek seferlik SMS işlem onay şifresi, varsa Karpa Market üyelik bilgileri hiç kimseyle paylaşılmamalıdır.

Ancak Karpa Market, online satışlarda teknik bir sorun yaşanması, ödeme işleminin gerçekleştirilmemesi veya yarım kalması, alışveriş esnasında gerçekleşen teknik sorun ile ilgili ve her koşulda Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma Metni’nde belirttiği amaçlar ile sınırlı olarak müşteri adaylarını arayabilmektedir. Ancak işbu aramalar kapsamında dahi kart bilgileriniz, kart şifreniz, müşteri numaranız gibi hassas veri niteliğindeki verileriniz hiçbir şekilde talep edilmemektedir.

Farklı kaynaklardan SMS veya e-posta ile yönlendirme sağlandığında sayfasının en üstündeki adres çubuğunda https://www.karpasanalmarket.com/ adresinin yer aldığı kontrol edilmelidir.

Şifre ve bilgi güvenliğiniz için;

Kart bilgileri, müşteri numarası, internet/mobil bankacılık şifresi, kart şifresi ve CVV kodu, cep telefonuna gönderilen tek seferlik SMS işlem onay şifresi kullanıcıya özeldir. Bu kapsamda;

• Ziyaret edilen her site için farklı bir şifre kullanılmalıdır.

• Bilgisayar ve telefonlarda şifreler açık bir şekilde saklanmamalıdır.

• Herkese açık bir bilgisayar kullanılırken “parolayı hatırla” seçeneğinin işareti kaldırılmalıdır.

• Şifreleri, büyük ve küçük harf, sayılardan oluşan minimum 8 karakterli olmalıdır.

• Sosyal medya ortamlarında kişisel bilgiler kısıtlı olarak ve dikkatli paylaşılmalıdır.

• Şifre belirli periyotlarda değiştirilmelidir.

• Harcama yapılacak işyerleri dışında kart numarası ve geçerlilik tarihi üçüncü şahıslar ile paylaşılmamalıdır.

• Kredi kartı kullanması için asla başkalarına verilmemelidir.

• Kredi kartı başkalarının kart üzerindeki bilgileri okuyabileceği ortamlarda açıkta bırakılmamalıdır.

• Kredi kartı şifresi kartın ait olduğu banka personeli dahil kimseye söylenmemeli ve hiçbir yere yazılmamalıdır. İşlemlerinizin hiçbir aşamasında şifre bilgisi kullanıcıdan talep edilmemektedir.

• Kart ile ilgili şüpheli bir işlem tespit edildiğinde doğrudan işyeri banka ile iletişime geçilmelidir.

• Karpa Market ismi ve logosu kullanılarak; kişisel bilgileriniz ile kredi kartı ve hesap bilgilerinizi, şifrelerinizi talep eden e-posta ve SMS’lere kesinlikle cevap verilmemelidir.

• Karpa Market telefonla ya da e-posta yoluyla hiçbir işlemde şifre istememektedir. Şifre ve parolanın gizlilik ve güvenliğinin sağlanması için üçüncü kişiler ile paylaşılmamalıdır.

• Gerçek olamayacak kadar iyi bir anlaşma vaat eden, derhal harekete geçmenizi talep eden, ekler veya bağlantılar içeren veya kişisel bilgilerini isteyen herhangi bir e-postaya itibar edilmemelidir.

• Tanınmayan kişilerden gelen bağlantıları açılmamalı ve yanıtlanmamalıdır.

Ayrıca online alışverişlerde kart güvenliğinin sağlanması için;

• Bağlantının güvenli bağlantı https:// üzerinden olduğu kontrol edilmelidir.

• Web sayfamızahttps://www.karpasanalmarket.com/ adresinden erişim sağlanmalıdır.

• Ödeme yaparken 3D Secure kullanılmalıdır.

Doğrudan Karpa Market tarafından kullanıcıya temin edilen herhangi bir ürün, hizmet ya da servisin kullanımında bir anormallik tespit edildiğinde; şifre veya üyelik bilgileri kaybedildiğinde ya da çalındığında ilgili durum derhal Karpa Market sistemlerinde kayıtlı e-posta adresi üzerinden [email protected]  adresine ya da 0288 412 71 70 numarasına bildirilmelidir.

Karpa Market veya iştiraklerinin sistemlerinde kayıtlı olan telefon, e-posta ve adres bilgilerinin her zaman güncel olmasına dikkat edilmelidir.

İletişim
Telefon : 0288 412 71 70

E-Posta : [email protected]

Adres : Yılmaz Mahallesi, Edirne Caddesi, No:44/A Lüleburgaz / KIRKLARELİ

Kep Adresi : _______________________________________

Mersis No : 0524007551700017

Yükleniyor...